Tellarini borszivattyú és gázolajszivattyú raktárkészletről

Tellarini borszivattyú és gázolajszivattyú raktárkészletről

Hamarosan itt a szüretelés ideje! Szerezd be nálunk kiváló minőségű Tellarini szivattyúdat.

A Tellarini borszivattyú gáolajszivattyú kiváló minőségű alapanyagokból készül, ráadásul még forgásirányváltó kapcsolóval is rendelkezik, így az oda-vissza szivattyúzás is egyszerűen kivitelezhető. Önfelszívó képességgel rendelkezik, így elég a szivattyúházat feltölteni a szivattyúzni kívánt folyadékkal. A Tellarini szivattyú már több mint ötven éve tölti be vezető szerepét az oldalcsatornás, folyadékgyűrűs önfelszívó szivattyúk gyártásában, mely ideális megoldást nyújt a folyadékok szuszpendált, kemény részecskék nélküli továbbításában.

 


A Tellarini bor és gázolajszivattyú jól alkalmazható még sörlé szivattyúzására , sőt sós víz szállítására is. A Tellarini szivattyúháza és lapátkereke rézötvözetből készül. Tengelye AISI 316-os rendkívül ellenálló anyagból készül. A maximális folyadékhőmérséklet amit szivattyúzni lehet a szivattyúval +90 fok. A Tellarini EEM remekül alkalmazható számos mezőgazdasági feladatra, lakossági feladatra, de még kisebb ipari alkalmazások is megoldhatóak a szivattyúval. A Tellarini szivattyú NEM robbanásbiztos kivitel, ezért benzin szivattyúzására NEM alkalmas! Szilárd szennyeződéseket nem tartalmazhat a szivattyúzott folyadék, mert az a lapátkerék és szivattyúház meghibásodásához vezethet.

 

Raktárkészletről azonnal elérhető TELLARINI SZIVATTYÚK:


Tellarini EEM 20

Tellarini EEM 25

Tellarini EEM 30

 

Szerezd be nálunk Tellarini szivattyúdat hiszen hamarosan kezdődik a szőlő szüretelés és szükség lesz egy jó minőségű bor szivattyúra!

 

Árukereső vélemények

Google vélemények